boek De scherven van mijn vader

 

Narcistische Vader

22 september zal het boek ‘De scherven van mijn vader’ uitkomen! Fragmenten, korte anekdotes. Als kleine scherven tezamen vormen ze het beeld, als een mozaïek, van de relatie met mijn ouders. Met name wordt de rol die mijn vader speelde binnen ons gezin duidelijk. Een fragment: Vliegensvlug klauterde Eveline de terracotta traptreden af langs de geurende geraniums die vanuit de hoge hemel over de witte muur hingen. Van achter onze kleurplaten hebben Antoinette en ik ons zusje voor het laatst in de ogen gekeken. Kirrend van vreugde daalde ze over de treden onwetend onze chaos tegemoet. Spoedig zou het door de Spaanse lucht blauwgekleurde water haar volkomen omarmen. Die vakantie eindigde in een drama.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *