Delen om te kunnen helen…

DELEN OM TE KUNNEN HELEN… Wat een práchtige tekst, zo passend bij het verhaal dat ik te delen heb. Ik ben niét bang om mijn verhaal te delen. Nee, want mijn autobiografie ‘De scherven van mijn vader’ kan voor andere slachtoffers van narcisme als de sleutel zijn die hen kan bevrijden uit hun geestelijke gevangenis. Ook al spreekt mijn verhaal jou wellicht niet persoonlijk aan, er bestaat een grote kans dat iemand in jouw (Facebook) kennissenkring wél te lijden heeft onder een narcistisch persoon. Daarom wil ik je vragen om deze, of één van mijn andere artikelen van mijn facebookpagina ‘De scherven van mijn vader’, te delen op jouw tijdlijn. https://www.facebook.com/boekLeonieBouwman/ Wil je mij helpen mijn boek bij jouw kennissen onder de aandacht te brengen? Alvast mijn hartelijke dank!

DELEN OM TE KUNNEN HELEN…Wat een práchtige tekst, zo passend bij het verhaal dat ik te delen heb. Ik ben niét bang om…

Gepostet von De scherven van mijn vader am Dienstag, 24. April 2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *