De scherven van mijn Vader handle with care

~HANDLE WITH CARE~ Hoe kan ik jullie laten invoelen hoe het was om een narcistisch persoon als vader te hebben? Ik doe een poging. De schaar in het filmpje hieronder staat symbool voor het gedrag van mijn weinig empatische manipulatieve vader. Het A 4-tje staat symbool voor mijn leven. Wat ik koester? Zaken als vrijheid, vrede, harmonie, liefde, energie, hoop, zekerheid, vriendelijkheid, geduld, blijdschap, rust en eigenwaarde. Mijn vader had maar één doel in zijn leven. Zich … Meer weergeven
~Handle With Care~

~HANDLE WITH CARE~Hoe kan ik jullie laten invoelen hoe het was om een narcistisch persoon als vader te hebben? Ik doe een poging. De schaar in het filmpje hieronder staat symbool voor het gedrag van mijn weinig empatische manipulatieve vader. Het A 4-tje staat symbool voor mijn leven. Wat ik koester? Zaken als vrijheid, vrede, harmonie, liefde, energie, hoop, zekerheid, vriendelijkheid, geduld, blijdschap, rust en eigenwaarde. Mijn vader had maar één doel in zijn leven. Zichzelf belangrijk maken. Ten koste van zijn gezin. Ten koste van alles dat wij belangrijk vonden in het leven.In het tempo dat mijn vader mij afbrak kon ik mijzelf niet lijmen. Uiteindelijk brak ik in zoveel stukjes dat het licht plotseling uitging. Ik kreeg een inzinking. Ik kon met de beste wil van de wereld geen vreugde meer ervaren, enkel verdriet. Ondanks al mijn creativiteit kon ik mijn hoofd niet langer boven water houden. Ik stak mijn hand op naar God die mij stevig vast hield bij mijn pols. Na een depressie van twee jaar ben ik gaan schrijven om voor mijzelf een duidelijk beeld te krijgen van mijn leven.Uiteindelijk kwam ik erachter dat herstellen, vergeven en opnieuw iets moois maken van mijn leven een zinloos proces was. Ik kon het niet meer opbrengen. Pas toen ik erachter kwam wat narcisme inhield, dat ik geestelijk werd mishandeld en dat daar alle onrust, eenzaamheid en vermoeidheid vandaan kwamen wist ik dat ik onder de macht van mijn vader uit moest zien te komen.

Posted by De scherven van mijn vader on Montag, 11. September 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *