De Scherven van mijn Vader voorbereiding boek presentatie op de 22ste vanaf 19.30 welkom!

Geëtaleerde tafel bij boekhandel Roodbeen te Nijkerk. Over de tafel ligt een dubbelgevouwen quilt, een replica van de Enkhuizer quilt. Daarop heb ik allerhande spullen geëtaleerd. Veelal met symbolische waarde, wijzend op de inhoud van mijn boek ‘De scherven van mijn vader’, met als ondertitel ~Handle With Care~. Tussen alle spullen ligt een A4’tje met verdere info. Loop gerust vast even binnen om te koekeloeren. Tijdens de boekpresentatie vrijdag a.s. om 20.00 uur vertel ik meer over het boek. Inloop om 19.30 met koffie/thee bij boekhandel Roodbeen op het Verlaat te Nijkerk.

Geëtaleerde tafel bij boekhandel Roodbeen te Nijkerk.Over de tafel ligt een dubbelgevouwen quilt, een replica van de…

Posted by De scherven van mijn vader on Mittwoch, 20. September 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *